• HDWS.cz
  • HDWS.cz
HDWS.cz1 HDWS.cz2

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZODPOVĚDNOST ZA OBSAH

HDWS s.r.o

Ceskobudejovicka 79

CZ-38241 Kaplice

 

T:+420 606 810853
M:+43 664 42 60 422

E: dominik@es-motors.at 

 

www.hdws.cz (čeština)

www.hdws.at (deutsch)

 

IČ:10688684

DIČ: CZ10688684

WEB DESIGN, KONCEPCE, PROVEDENÍ

Manfred Scheucher

www.ms-creative.com

 

realizované s:

www.superweb.at

COOKIE CONSENT

INFORMACE O OCHRANĚ ÚDAJŮ

Zásady ochrany osobních údajů

Tyto webové stránky provozuje společnost HDWS, dále jen "my", "nás" (viz tiráž). V tomto prohlášení o ochraně osobních údajů popisujeme jako odpovědná strana podle čl. 4 odst. 7 EU-DSGVO, jaké údaje shromažďujeme, když navštívíte naše webové stránky, a za jakým účelem je zpracováváme. Všechny příslušné kontaktní údaje najdete na začátku stránky.

 

Protože nám na ochraně vašich osobních údajů obzvlášť záleží, při shromažďování a zpracování vašich osobních údajů přísně dodržujeme právní požadavky DSG a EU-DSGVO. V následujícím textu vás podrobně informujeme o rozsahu a účelu našeho zpracování údajů a o vašich právech jako subjektu údajů. Proto si před dalším používáním našich webových stránek pečlivě přečtěte naše prohlášení o ochraně osobních údajů a případně vyjádřete souhlas se zpracováním údajů.

Osobní údaje

V zásadě je možné používat naše webové stránky bez poskytnutí osobních údajů. Na využívání jednotlivých služeb se však mohou vztahovat odlišné předpisy, na které vás upozorníme zvlášť.

 

Kromě níže podrobně popsaných souborů cookies shromažďujeme a ukládáme pouze údaje, které nám sami poskytnete zadáním do našich vstupních formulářů nebo jinou aktivní interakcí s našimi webovými stránkami.

 

Osobní údaje jsou veškeré informace týkající se identifikované nebo identifikovatelné fyzické osoby. Patří sem například vaše jméno, adresa, telefonní číslo nebo datum narození, ale také vaše IP adresa nebo geolokační údaje, které umožňují vyvodit závěr o vaší osobě.

Používání souborů cookies

a. Pokud naše webové stránky používáte pouze k informačním účelům, tj. pokud se neregistrujete k žádné službě nebo nám jinak neposíláte informace - například prostřednictvím kontaktního formuláře, shromažďujeme pouze osobní údaje, které váš prohlížeč přenese na náš server. Pokud si přejete navštívit naše webové stránky, můžeme shromažďovat následující údaje, které jsou technicky nezbytné k tomu, abychom vám mohli webové stránky zobrazit a zajistit jejich stabilitu a bezpečnost v souladu s čl. 6 odst. 1 větou 1 písm. f EU-DSGVO:

  • IP adresa
  • Datum a čas žádosti
  • Rozdíl časových pásem oproti greenwichskému času (GMT)
  • Obsah žádosti
  • Stav přístupu / stavový kód http
  • Množství přenesených dat
  • Webové stránky, ze kterých žádost přišla
  • Použitý prohlížeč
  • Operační systém a jeho rozhraní
  • Jazyk a verze softwaru prohlížeče

b. Kromě výše uvedených údajů se při používání našich webových stránek mohou do vašeho počítače ukládat také soubory cookies první a třetí strany; jedná se o malé textové soubory, které se ukládají na váš pevný disk v prohlížeči, který používáte. Orgán, který soubor cookies nastaví (v tomto případě to děláme my a níže uvedené třetí strany), tak získá určité informace. Tyto soubory cookies potřebujeme k tomu, abychom vás mohli rozpoznat jako uživatele webových stránek a sledovat využívání našich služeb. V neposlední řadě můžeme soubory cookies používat pro marketingové účely, abychom mohli analyzovat vaše chování při používání a v případě potřeby vám zasílat cílenou reklamu.

 

V zásadě lze rozlišovat mezi soubory cookies první strany, soubory cookies třetí strany a požadavky třetí strany.

Soubory cookies první strany

Soubory cookies první strany ukládáme do vašeho prohlížeče my nebo naše webové stránky samy, abychom vám mohli nabídnout co nejlepší uživatelský zážitek. Jedná se zejména o funkční soubory cookie, jako jsou soubory cookie nákupního košíku.

Soubory cookies třetích stran

Soubory cookies třetích stran ukládá do vašeho prohlížeče poskytovatel třetí strany. Obvykle se jedná o sledovací nebo marketingové nástroje, které na jedné straně vyhodnocují vaše uživatelské chování a na druhé straně nabízejí poskytovateli třetí strany možnost rozpoznat vás na dalších navštívených webových stránkách. Na funkci těchto souborů cookies je v zásadě založen například retarget marketing.

Žádosti třetích stran

Požadavky třetích stran jsou všechny požadavky, které jako uživatel webu vznesete prostřednictvím našich stránek vůči třetím stranám - například pokud používáte pluginy sociálních sítí nebo využíváte služeb poskytovatele plateb. V tomto případě se do vašeho prohlížeče neukládají žádné soubory cookies, ale nelze vyloučit, že jsou tomuto poskytovateli třetích stran prostřednictvím interakce zasílány osobní údaje. Z tohoto důvodu vás v našich zásadách ochrany osobních údajů také podrobně informujeme o nástrojích a aplikacích, které používáme.

 

c. Naše webové stránky používají následující typy souborů cookies, jejichž rozsah a funkce jsou vysvětleny níže:

Přechodné soubory cookies

Přechodné soubory cookies se automaticky vymažou po zavření prohlížeče. Patří mezi ně zejména soubory cookies relace, které ukládají takzvané ID relace, pomocí něhož lze různé požadavky z vašeho prohlížeče přiřadit ke stejné relaci. To umožňuje rozpoznat váš počítač, když se vrátíte na naše webové stránky. Tyto soubory cookies relace se po odhlášení nebo zavření prohlížeče vymažou.

 

Trvalé soubory cookies - (na tomto webu se nepoužívají).

 

Trvalé soubory cookies se automaticky vymažou po uplynutí stanovené doby, která se může lišit v závislosti na souboru cookies. Sami však můžete soubory cookies kdykoli vymazat v nastavení svého prohlížeče.

 

d. Je možné změnit nastavení prohlížeče tak, abyste například odmítli přijímat soubory cookies třetích stran nebo všechny soubory cookies. V takovém případě vás však musíme informovat, že již nebudete moci využívat všechny funkce našich webových stránek.

Shromažďování a zpracování osobních údajů

Osobní údaje, které přesahují informace uložené soubory cookies, zpracováváme pouze tehdy, pokud nám je poskytnete dobrovolně, například když se u nás zaregistrujete, vstoupíte s námi do smluvního vztahu nebo nás jinak kontaktujete. Jedná se pouze o kontaktní údaje a informace o obavách, se kterými se na nás obracíte.

 

Vámi poskytnuté osobní údaje používáme pouze v rozsahu nezbytném pro splnění příslušného účelu zpracování (např. registrace, zasílání newsletterů, zpracování objednávky, zasílání informačních materiálů a reklamy, zpracování soutěže, zodpovězení dotazu, umožnění přístupu k určitým informacím) a v rozsahu povoleném zákonem (zejména podle čl. 6 EU-DSGVO) (např. zasílání reklamních a informačních materiálů stávajícím zákazníkům).

 

Účelem zpracování vašich údajů je provoz našich webových stránek a cílené poskytování specifických informací o společnosti včetně prezentace sortimentu našeho zboží a služeb (marketing). Jakékoli další použití vašich údajů se uskuteční pouze s vaším výslovným předchozím souhlasem. Svůj souhlas - jak je podrobně vysvětleno níže - můžete kdykoli do budoucna odvolat.

Doba uchování dat

Údaje, které jste nám poskytli výhradně pro účely péče o zákazníky nebo pro marketingové a informační účely, budou zpravidla uchovávány po dobu tří let od našeho posledního kontaktu. Pokud si to však budete přát, vymažeme vaše údaje i před uplynutím této lhůty, pokud tomu nebrání žádná právní překážka.

 

V případě zahájení nebo uzavření smlouvy budeme vaše osobní údaje zpracovávat i po úplném zpracování smlouvy, a to až do uplynutí záručních, záručních, promlčecích a zákonných lhůt pro uchovávání, které se na nás vztahují, a dále až do ukončení případných právních sporů, v nichž jsou údaje vyžadovány jako důkaz.

Použití poptávkového formuláře

Při odeslání dotazu prostřednictvím formuláře se ukládají osobní údaje. Odesláním poptávkového formuláře uživatel souhlasí se zpracováním a uchováváním svých údajů.

Použité nástroje a aplikace

a. Můžeme používat službu Google Analytics, což je webová analytická služba poskytovaná společností Google Inc, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Tato služba používá soubory cookies, jejichž funkce již byla podrobně vysvětlena. Informace generované těmito soubory cookies o vašem používání těchto webových stránek se zpravidla přenášejí na server společnosti Google a tam se ukládají.

 

Společnost Google tyto informace používá naším jménem k vyhodnocování vašeho používání našich webových stránek, k sestavování zpráv o aktivitě na webových stránkách a k poskytování dalších služeb provozovateli webových stránek souvisejících s aktivitou na webových stránkách a používáním internetu. IP adresa přenášená vaším prohlížečem v rámci služby Google Analytics nebude sloučena s jinými údaji společnosti Google.

 

Používání souborů cookies můžete odmítnout výběrem příslušného nastavení ve svém prohlížeči, avšak upozorňujeme, že v takovém případě nebudete moci využívat všechny funkce těchto webových stránek. Shromažďování údajů generovaných souborem cookie a souvisejících s vaším používáním webových stránek (včetně vaší IP adresy), jakož i jejich přenosu a zpracování společností Google můžete zabránit také stažením a instalací doplňku prohlížeče, který je k dispozici na následujícím odkazu: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

 

Pokud chcete získat další informace o typu, rozsahu a účelu údajů shromažďovaných společností Google, doporučujeme vám přečíst si její zásady ochrany osobních údajů. https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de.

 

Společnost Google zpracovává vaše údaje také v USA a přihlásila se ke štítu EU-USA na ochranu soukromí.

 

b. Na našich webových stránkách využíváme také služeb Map Google. To nám umožňuje zobrazit vám interaktivní mapy přímo na našich webových stránkách a pohodlně využít funkci mapy k nalezení naší polohy a usnadnění vaší cesty.

 

Při návštěvě našich webových stránek obdrží společnost Google informaci, že jste navštívili příslušnou podstránku našich webových stránek, a osobní údaje uvedené v bodě 2. K tomu dochází bez ohledu na to, zda jste přihlášeni prostřednictvím účtu Google, nebo ne. Pokud jste přihlášeni ke službě Google, budou vaše data přiřazena přímo k vašemu účtu. Pokud si to nepřejete, musíte se před použitím této služby ze služby Google odhlásit. Společnost Google použije vaše údaje pro účely reklamy, průzkumu trhu a návrhu webových stránek přizpůsobených vašim potřebám. Máte právo vznést námitku proti použití vašich údajů tímto způsobem, kterou musíte adresovat přímo společnosti Google.

 

Další informace o účelu a rozsahu shromažďování údajů naleznete v zásadách ochrany osobních údajů společnosti Google, které jsou k dispozici na adrese http://www.google.de/intl/de/policies/privacy. Společnost Google zpracovává vaše údaje také v USA a přihlásila se ke štítu EU-USA na ochranu soukromí.

 

c. Na našich webových stránkách uvádíme také odkazy na jiné webové stránky, které slouží pouze pro informační účely. Tyto webové stránky nejsou pod naší kontrolou, a proto se na ně nevztahují ustanovení těchto zásad ochrany osobních údajů. Pokud však aktivujete odkaz, je možné, že provozovatel těchto webových stránek bude shromažďovat vaše údaje a zpracovávat je v souladu se svými zásadami ochrany osobních údajů, které se mohou lišit od našich. Na webových stránkách, na které odkazujeme, si také vždy zkontrolujte nejnovější předpisy o ochraně osobních údajů.

 

d. Na našich webových stránkách je také možnost interakce s různými sociálními sítěmi prostřednictvím pluginů. Mohou to být:

  • Facebook, provozovaný společností Facebook Ireland Ltd, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irsko.
  • Přehled pluginů pro Facebook najdete zde: https://developers.facebook.com/docs/plugins.
  • Zásady ochrany osobních údajů facebooku na adrese https://de-de.facebook.com/policy.php
  • Twitter, provozovaný společností Twitter Inc, 795 Folsom Street, Suite 600, San Francisco, CA 94107, USA.
  • Google+, provozovaná společností Google Inc, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.
  • LinkedIn, provozovaná společností LinkedIn Inc., 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, USA.
  • Youtube, provozovaná společností Youtube LLC, 901 Cherry Avenue, San Bruno, CA 94066 USA
  • Na tyto webové stránky lze integrovat videa z YouTube - https://policies.google.com/privacy?hl=de
  • XING, provozovaná společností XING SE, Dammtorstraße 30, 20354 Hamburg, Německo.
  • Když kliknete na zásuvný modul jedné z těchto sociálních sítí, aktivuje se a vytvoří se spojení s příslušným serverem této sítě, jak je popsáno výše. Nemáme žádný vliv na rozsah a obsah údajů, které jsou předávány příslušnému provozovateli této sociální sítě kliknutím na zásuvný modul.
  • Pokud se chcete informovat o typu, rozsahu a účelu údajů shromažďovaných provozovateli těchto sociálních sítí, doporučujeme vám přečíst si zásady ochrany osobních údajů příslušné sociální sítě.

e. Zásady ochrany osobních údajů pro používání služby Soundcloud

 

Na této stránce může být integrován SoundCloud. https://soundcloud.com/pages/privacy

 

f. Zásady ochrany osobních údajů pro používání vimeo (videa)

Na těchto webových stránkách mohou být vložena videa vimeo - https://vimeo.com/privacy

Přenos dat

Vaše údaje zásadně nebudou předávány třetím stranám, pokud k tomu nebudeme mít zákonnou povinnost, pokud předání údajů nebude nezbytné pro plnění smluvního vztahu uzavřeného mezi námi nebo pokud jste s předáním svých údajů předem výslovně nesouhlasili. Externí zpracovatelé objednávek nebo jiní spolupracující partneři obdrží vaše údaje pouze tehdy, pokud je to nezbytné pro plnění smlouvy nebo pokud na tom máme oprávněný zájem, který v případě incidentu vždy zvlášť zveřejníme. Pokud s vašimi osobními údaji přijde do styku některý z našich smluvních zpracovatelů, dbáme na to, aby dodržoval ustanovení zákonů o ochraně osobních údajů stejně jako my. Vaše osobní údaje neprodáváme ani jinak neprodáváme třetím stranám mimo skupinu. Pokud naši smluvní partneři nebo zpracovatelé sídlí ve třetí zemi, tj. ve státě mimo Evropský hospodářský prostor (EHP), budeme vás o důsledcích této okolnosti informovat v popisu nabídky.

Zabezpečení

K ochraně vašich údajů před manipulací, ztrátou, zničením a před přístupem třetích stran používáme četná technická a organizační bezpečnostní opatření. Naše bezpečnostní opatření se neustále zdokonalují v souladu s technologickým vývojem na internetu. Pokud byste chtěli získat podrobnější informace o druhu a rozsahu technických a organizačních opatření, která jsme přijali, rádi kdykoli přijmeme písemné dotazy v tomto ohledu.

Vaše práva

V souladu s obecným nařízením o ochraně osobních údajů a zákonem o ochraně osobních údajů máte jako subjekt údajů při zpracování našich údajů následující práva a opravné prostředky:

  • Právo na přístup (čl. 15 GDPR).
    Jako subjekt údajů, jehož se týká výše popsané zpracování údajů a další zpracování údajů, máte právo požadovat informace o tom, zda a případně jaké osobní údaje o vás jsou zpracovávány. Pro vaši vlastní ochranu - aby se k vašim údajům nedostala žádná neoprávněná osoba - ověříme před poskytnutím informací vhodným způsobem vaši totožnost.
  • Právo na opravu (článek 16) a výmaz (článek 17 EU-DSGVO)
    Máte právo bez zbytečného odkladu požádat o opravu nepřesných osobních údajů, které se vás týkají, nebo - s ohledem na účely zpracování údajů - o doplnění neúplných osobních údajů, jakož i o výmaz vašich údajů, pokud jsou splněna kritéria článku 17 EU-DSGVO.
  • Právo na omezení zpracování (čl. 18 EU-DSGVO)
    V souladu se zákonnými požadavky máte právo omezit zpracování všech shromážděných osobních údajů. Od žádosti o omezení budou tyto údaje zpracovávány pouze s vaším individuálním souhlasem nebo za účelem uplatnění a vymáhání právních nároků.
  • Právo na přenositelnost údajů (článek 20 EU-DSGVO)
    Můžete požádat o nerušený a neomezený přenos osobních údajů, které jste nám poskytli, k vám nebo ke třetí straně.
  • Právo vznést námitku (článek 21 EU-DSGVO)
    Z důvodů týkajících se vaší konkrétní situace můžete kdykoli vznést námitku proti zpracování osobních údajů, které se vás týkají a které je nezbytné pro účely ochrany našich oprávněných zájmů nebo zájmů třetí strany. Po vznesení námitky nebudou vaše údaje dále zpracovávány, pokud neexistují závažné oprávněné důvody pro zpracování, které převažují nad vašimi zájmy, právy a svobodami, nebo pokud zpracování neslouží k uplatnění, výkonu nebo obhajobě právních nároků. Proti zpracování údajů pro účely přímého marketingu můžete kdykoli vznést námitku s platností do budoucna.
  • Odvolání souhlasu
    Pokud jste zvlášť udělili souhlas se zpracováním svých údajů, můžete jej kdykoli odvolat. Takové odvolání bude mít vliv na přípustnost zpracování vašich osobních údajů poté, co jste nám je sdělili.

 

Pokud přijmete opatření k uplatnění svých výše uvedených práv podle GDPR, musíme na požadované opatření reagovat nebo žádosti vyhovět bez zbytečného odkladu, nejpozději však do jednoho měsíce od obdržení vaší žádosti.

 

Na všechny přiměřené žádosti odpovíme v rámci zákona bezplatně a co nejrychleji.

 

Úřad pro ochranu osobních údajů je příslušný pro žádosti týkající se porušení práva na informace, porušení práva na důvěrnost, na opravu nebo na výmaz. Jejich kontaktní údaje jsou následující:

Úřad pro ochranu osobních údajů // Pplk. Sochora 27 // 17000 Praha // posta@uoou.cz

 

Stav: březen 2021

HDWS s.r.o

Ceskobudejovicka 79
CZ-38241 Kaplice

+420 606 810 853 📱 +43 664 42 60 422


🇨🇿 www.hdws.cz (čeština)

🇦🇹 www.hdws.at (deutsch)


Poslední změna: 27.03.2022

(L:211/K:202105) / lc:1031 / cp:1252 | © superweb.at/v17